Grynasis prieskonis "Mairūnai"

  • Kraunamos nuotraukos
    Svoris Kaina Kiekis Pirkti
    50 g
    085
    Į krepšelį 
    100 g
    170
    Į krepšelį 

    Grynasis prieskonis "Mairūnai" 

     

    Daugelyje Pasaulio šalių mairūnai yra būtini prieskoniai gaminant dešras, konservus bei vyną. Susmulkinti švieži mairūnų lapai ar džiovintų lapų milteliai suteikia maistui kartoką prieskonį. Mairūnais patariama gardinti salotas, sūrius, mėsos, žuvies ir daržovių patiekalus. Mairūnai dažni įvairių prieskonių mišiniuose. Prancūzai mairūnais mėgsta skaninti zuikienos paštetus bei sriubas. Mairūnų taip pat patariama įberti į pomidorų bei grietinės padažus.Mairūnų patariama įberti ruošiant ypač kvapnų actą.